Afiliació, Llibres Escolars.

L’Associació de mares i pares d’alumnes de l’IES Ramon Llull té com a objectiu principal assistir els seus associats en tot allò que fa referència a l’educació dels seus fills. Per aconseguir-ho, col·labora en les activitats educatives, de control i de gestió del centre i representa les famílies associades en el Consell Escolar. Així mateix, promou les activitats extraescolars educatives i esportives que completen l’educació dels alumnes i col·labora, en la mesura de les seves possibilitats, a reduir les despeses de les famílies associades.

Concretament, l’AMIPA de l’IES Ramon Llull duu a terme les següents accions:

 • Facilita el contacte entre els pares i mares i la direcció i professorat del centre.
 • Participa activament en el Consell Escolar.
 • Col·labora amb les iniciatives culturals del centre.
 • Coordina i subvenciona les activitats extraescolars pròpies: combo i ioga
 • Col·labora en l’organització de les activitats extraescolars esportives de l’IME.
 • Subvenciona als seus associats les sortides escolars assenyalades pel centre.
 • Gestiona amb diverses empreses descomptes per als seus associats.

 

Per poder dur-les a terme, l’AMIPA compta amb la tasca duita a terme desinteressadament pels membres de la junta i amb els ingressos de la quota abonada pels associats: 20€ anuals per família. Entenem que no tothom disposa de temps per formar part de la junta, però agrairem que us involucreu associant-vos-hi, perquè tota ajuda és poca per contribuir a millorar la qualitat de les condicions de la comunitat educativa de què formam part.

Les famílies interessades a associar-vos a l’AMIPA heu de seguir les següents passes:

 

 • Emplenar el Full d’afiliació a l’AMIPA que us adjuntam i lliurar-lo a la bústia de l’AMIPA que trobareu al vestíbul de l’institut o trametre’l per correu electrònic a l’AMIPA.

 

 • Fer l’ingrés de la quota anual (20 €/família) al núm. de compte de La Caixa IBAN: ES07 2100 0207 5102 0006 2033 (Sucursal del C/ dels Oms de Palma), indicant clarament nom i llinatges de l’alumne o alumnes i el curs. Cal que conserveu el resguard de pagament.

 

Les famílies interessades en les activitats extraescolars heu de seguir les següents passes:

 

 • Per a inscriure-us a IOGA i/o a COMBO, heu d’emplenar el Full d’inscripció a les activitats extraescolars que us adjuntam, i lliurar-lo a la bústia de l’AMIPA que trobareu al vestíbul de l’institut o trametre’l per correu electrònic a l’AMIPA.

Durant la segona quinzena de setembre, l’AMIPA contactarà amb les famílies per confirmar-ne la realització i indicar-los les instruccions per al pagament.

 

 • Per a inscriure-us a alguna de les activitats esportives de l’IME, heu de telefonar a la coordinadora, Petra Capó (Tel. 971 281 870, ext. 4228, de 8 a 14,30 h), que us indicarà les instruccions a seguir.

 

Les activitats per al curs 2016-2017 són HANDBOL (dl i dc, de 16,30 a 17,30); VOLEIBOL (dm i dj, de 18,30 a 19,30 i de 19,30 a 20,30) i RUGBI (dl i dc, de 17,30 a 18,30). Preu anual: 30€/activitat.

 

La realització de les activitats extraescolars resta condicionada al nombre d’inscrits.

 

Descomptes per a les famílies associades a l’AMIPA:

ESCOLA FUNDACIÓ MÉS MÚSICA – C/ de Jeroni Antich, 6 – 07003 Palma. Tel. 971 715 151 info@mesmusica.com ofereix gratuïtat a l’expedient d’obertura de matrícula.

 

PAPELERÍAS COMPANY – C/ de Cecili Metel, 11 – 07003 Palma. Tel. 971 717 173 palma@papeleriascompany.com ofereix un 15% en material de papereria i un 5% en material i consumibles informàtics.

 

BLANCO Y NEGRO. Manualitats i Belles Arts. – Avinguda d’Alemanya, 17 – 07003 Palma. Tel. 971 717 213 vanderh29@gmail.com ofereix un 10% en tots els seus productes.

 

LLIBRERIA M&M – C/ de la Reina Esclarmunda, 11 A – 07003 Palma. Tel. 971 723 700 mmllibreria@gmail.com ofereix un 10% en els llibres de text comanats abans del 25 de juliol i un 5% en les comandes posteriors. Comprant els llibres, ofereix un 20% en material escolar.

 

DISTRIBUIDORA ROTGER ofereix un 20% en els llibres de text que les famílies adquireixin els dies 8 i 9 de setembre a l’estand que s’instal·larà a l’institut de 8,30 a 13,30 h.

 

Per poder gaudir d’aquests descomptes, cal que presenteu el resguard d’haver abonat la quota de socis.

 

RECORDAU QUE PODEU CONTACTAR AMB NOSALTRES A TRAVÉS DEL CORREU ELECTRÒNIC I CONSULTAR TOTA LA INFORMACIÓ AL BLOC.

 

Bloc: amipaiesramonllull.wordpress.com

Adreça electrònica: amipaiesramonllull@gmail.com

 

Informa’t, fes suggeriments i participa!
En aquests mateix blog pots deixar els teus comentaris
A través del web de l’IES http://www.iesramonllull.net/pares/amipa
el blog http://www.amipaiesramonllull.wordpress

www.facebook.com/amipa.iesramonllull

el correu: amipaiesramonllull@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s